dijous, 26 d’octubre del 2017

EI QUE SOM ELS PRIMERS EN SORTIR D’EXCURSIÓ

El dia 2 de setembre ens van anunciar que el pròxim dilluns aniríem d’excursió a la Sénia. Ens va fer molta il·lusió,  ja que encara que la Sénia està prop, ja faríem una classe diferent. Quan va arribar el dia, va començar la lluita per aconseguir un lloc a l’última fila. El viatge ens va passar molt ràpid, i quan vam arribar allí crec que tothom tenia el mateix pensament: seria molt avorrit! Però en realitat crec que poc a poc vam anar pensant el contrari.
Vam caminar una bona estona i vam visitar molins i llocs on ens van informar del seu passat. Pel camí anàvem saludant la gent i fent broma, per això la passejada no se’ns va fer molt llarga.  Quan vam arribar al riu i ens van dir que podíem entrar a l’aigua ens va fer molta il·lusió, encara que estava molt freda! Al sortir, vam fer un dossier entre tots parlant dels éssers vius del riu, i fins i tot vam trobar un cranc americà!
A l’hora de dinar ens vam poder ajuntar els dos primers i vam poder xarrar molta estona amb els amics. Fins i tot vam trobar una tirolina i vam decidir que hi tornaríem l’estiu vinent.
La tornada també se’ns va fer molt curta, ja que ens vam passar l’estona jugant amb els amics.

Al final, crec que tots coincidíem que l’excursió va ser fantàstica!

Judit Rodríguez   
Alumna de 1rB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada